Over Ginseng

Ginseng Creme
Contact:

Gerda Bakker
De Paal 37
1351 JG Almere

06-51256812
info@ginseng-creme.nl

Volg ons op:
facebook

Originele Koreaanse Ginseng crème
Pot Ginseng Creme Ginseng is een traditioneel koreaans natuurmiddel dat veelvuldig wordt gebruikt om zijn verzachtende en herstellende werking. Door de natuurlijke samenstelling is de crème uitermate geschikt voor de gevoelige huid.

De Ginseng crème is effectief bij een droge of geïrriteerde huid, een gevoelige huid na het ontharen, acne, kloven, koortsblaasjes, jeuk, insectenbeten en luieruitslag. Bijvoorbeeld insmeren met Ginseng crème na het verwijderen van eeltvorming zorgt voor een heerlijke zachte huid . Voor een optimaal resultaat dient de Ginseng crème tweemaal per dag te worden ingesmeerd op een droge schone huid.

Pot Ginseng Creme Originele Koreaanse Ginseng crème met Arnica
Naast Ginseng bevat deze crème een hoge concentratie Arnica. Deze toevoeging zorgt voor een verzachtende en versoepelende werking bij spier- en gewrichtspijn. Het stimuleert de doorbloeding en gaat zwellingen tegen. De crème wordt niet warm en kan daarom ook bij ontstekingen worden gebruikt. Het heeft tevens een pijnstillende werking bij slijtage, reuma en artrose. De crème kan zo vaak als gewenst worden gebruikt op de pijnlijke plaatsen.

Dag- en nachtcrème met Ginseng en Collageen
Pot Ginseng Creme Bij regelmatig gebruik zal de huidstructuur zichtbaar verbeteren. De crème 's ochtends en 's avonds na het reinigen op het gezicht en de hals aanbrengen. Voor extra dieptewerking kan de crème licht ingemasseerd worden met cirkelvormige bewegingen.